Violeta i els contrabandistes

Ficcion de crimen y misterio (infantil/juvenil)
978-84-18075-08-7
CATALAN
208
185cm
130cm
VIOLETA
-5%
12,90 €
12,26 €

* Sabries resoldre el misteri dels contrabandistes?

* El padrí Joan convida la Violeta i els seus amics a passar l'estiu amb ell i gaudir d'una aventura a bord d'un veler. A la Violeta li fa moltíssima il·lusió.

* Malgrat tot, quan sospita que el capità d'una embarcació que hi ha amarrada a prop del veler d'en Joan trama alguna cosa, la

Violeta ha de posar en pràctica totes les seves habilitats de detectiu... I si és el cap d'una banda de contrabandistes?

La Violeta viu amb un gat que es diu Púding (de fet, el seu nom complet és Púding de Toffee Enganxós), la seva mare, la Camila Cler, que és dissenyadora de joies, i el seu pare, en Bonaventura Mora, que és arquitecte. Viuen en un pis amb molt estil i increïblement endreçat; a la part de darrere de l'edifici hi ha un gran jardí que la Violeta comparteix amb tots els altres nens i adults que viuen al voltant. La millor amiga de la Violeta és la Rosa; la seva família viu al mateix carrer i ella va a la mateixa escola que la Violeta.

La Violeta fa moltes activitats després de l'escola. De fet, està tan ocupada que a la seva habitació fins i tot té un calendari especial per saber on ha d'anar cada dia. L'activitat preferida de la Violeta és l'escalada, i per aix. en fa dues vegades a la setmana. Com que és filla única, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. Aix. de vegades és una mica avorrit, per. també ha après algunes coses molt útils, com per exemple, a llegir la carta d'un restaurant en francès, preparar un c.ctel perfecte i jugar al p.quer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, té cura d'ella; no parla gaire, però quan ho fa val la pena escoltar-la.